ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ... ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ;;;


Η Γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας EctoLife ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει την πρώτη τεχνητή μήτρα η οποία θα μπορεί να αντικαταστήσει την μήτρα της θύλη ανθρώπου και μάλιστα δίνοντας στους γονείς την δυνατότητα να επιλέξουν τα χαρακτηριστικά του, το φύλλο του καθώς και να το απαλλάξουν από τυχόν κληρονομικές ιδιότητες οι οποίες θα είναι αιτίες για πιθανές μελλοντικές αρρώστιες. Η μεγαλύτερη αρρώστια στον πλανήτη είναι όλοι αυτοί που θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν την θέση της δημιουργίας και να αναπτύσσουν ανθρώπους σε τεχνητές μήτρες μακριά από το μόνο φυσικό περιβάλλον για το μωρό που δεν είναι άλλο από την μήτρα της θύλης. Μία μήτρα δημιουργημένη με τέτοια υπερτεχνολογία που ακόμα δεν έχουμε κατανοήσει την λειτουργία της και βιαστήκαμε να την αντικαταστήσουμε κι όλας.

Και ρωτώ εγώ τώρα; Πώς εμφανίζεται ξαφνικά μια εταιρεία και ανακοινώνει ότι θα μπορεί να αναπτύσσει έως και 30.000 έμβρυα το χρόνο βάση της 50ετής εμπειρίας της; Πόσα χρήματα μπορεί να έχει κερδίσει και με ποιον τρόπο ή ποιος την χρηματοδοτεί ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει μία τέτοια διαδικασία στα ήδη εξαιρετικά εργαστήρια που λέει ότι διαθέτει; Και αν όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο λόγω των περιορισμών της νομοθεσίας πως μπορεί και "εγγυάται" το αποτέλεσμα της διαδικασίας; Εκτός και αν ο δημιουργός της εταιρείας Hashem Al-Ghaili έχει ήδη προχωρήσει στην πραγμάτωση των εικόνων που προβάλλει στις ταινίες του. Ποιός είναι;

Ο Hashem Al-Ghaili είναι επικοινωνιολόγος, σκηνοθέτης και παραγωγός βίντεο σχετικά με επιστημονικές ανακαλύψεις καθώς και ταινιών μικρού μήκους επιστημονικής ... φανταστίας. Μιας φαντασίας που τελικά φαίνεται να είναι σκέψεις προς υλοποίηση. Άλλωστε χρόνια τώρα πολλοί σκηνοθέτες και παραγωγοί μας έχουν προετοιμάσει για αυτό που ζούμε τώρα αλλά και για ό,τι θα ζήσουμε στο μέλλον. Ένα μέλλον που καθώς φαίνεται κάποιοι πάνω σε αυτόν τον πλανήτη το χτίζουν κατά την δική τους βούληση που δεν είναι άλλη από το να ελέγχουν τον άνθρωπο, την ενέργεια του, την παραγωγή του και τον πλούτο του. Με τον ίδιο τρόπο θέλουν τώρα να ελέγχουν και τις γένες αφού θα "καλλιεργούν" ανθρώπινο δυναμικό που θα το διαμορφώνουν όπως οι ίδιοι θέλουν σε έναν πλανήτη με ανύπαρκτους ελεγκτικούς μηχανισμούς και ανθρώπους σε οικονομική εξαθλίωση που ακόμα και η τεχνητή μήτρα θα είναι ένα άπιαστο όνειρο.

Η εταιρεία EctoLife υποστηρίζει ότι θα βοηθήσει στο θέμα της υπογεννητικότητας αλλά και των θανάτων των γυναικών στην γέννα καθώς και σε προβλήματα που δημιουργούνται από την κληρονομικότητα αφού θα αναλάβουν τον ρόλο της φυσικά δημιουργημένης μήτρας η οποία κάνει "λάθη" και γι' αυτό υπάρχουν τόσα προβλήματα και νόσοι που ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα. Σε αυτό εδώ όμως το σημείο οφείλουμε να παραθέσουμε κάποια στοιχεία που είναι παγκοσμίως γνωστά ως οι αιτίες νόσων. Νόσων όπως η υπογεννητικότητα, ο καρκίνος, τα αυτοάνοσα και τόσα άλλα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια της ανθρώπινης ιστορίας. Οι αιτίες αυτές δεν είναι άλλες από τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, τα φυτοφάρμακα, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, το άγχος, το στρες, την απομάκρυνση του ανθρώπου από την φύση και την εξάρτησή του από φάρμακα που οφείλει να παίρνει εφ' όρου ζωής αφού η σύγχρονη ιατρική παρουσιάζεται ανίκανη να του προσφέρει ίαση. Όλα αυτά δεν είναι άλλο από παρεμβάσεις και επιλογές κάποιων που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση ώστε να μας παρουσιαστούν ως οι μόνοι γνώστες για την σωτηρία του ανθρώπου και του πλανήτη. Δεν είναι λοιπόν η μήτρα που μας φταίει ούτε και κάτι άλλος εκτός από τις ίδιες τις επιλογές μας οι οποίες μας έχουν απομακρύνει από το φυσιολογικό.

Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους κυρίους ότι αυτό που χρειάζεται ο άνθρωπος είναι να απαλλαγεί από ο,τιδήποτε υπάρχει γύρω του και είναι απέναντι στην φυσιολογία του και στην φυσιολογία του πλανήτη. Να επιστρέψει στην αρχική του νομοτελειακή θέση για να μπορέσει να γευτεί τα δώρα της δημιουργίας. Πρέπει να απαλλαγούμε από οποιονδήποτε μπαίνει ανάμεσα σε εμάς και την δημιουργία μας και μας εμποδίζει να ζήσουμε αρμονικά με το περιβάλλον μας. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν επιστήμονα που να μας δώσει, με το αζημίωτο φυσικά, ένα εργαστηριακώς δημιουργημένο περιβάλλον που θα φιλοξενήσει εμάς ή τα παιδιά μας. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι να αντιληφθούμε ότι κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό δεν θέλει το "καλό" μας και ότι μόνο με την δική μας δράση μπορούμε να χαράξουμε το μέλλον μας όπως ακριβώς αρμόζει στον άνθρωπο. Αυτή η ανάγκη είναι κοινή για όλους μας γι' αυτό και μόνο η ένωσή μας θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6977617800
email: niarchouelene@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

      



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Ο ΝΟΥΣ ΕΝΘΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΠΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ